Poštovane,
Poštovani,

 

velika čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 21. konferenciju medicinskih sestara i tehničara i 7. konferenciju zdravstvenih profesija Global Trends in Nursing and Healthcare koja se održava 10.-11. listopada 2022. u Amadria Park kongresnom centru u Opatiji. Ovogodišnju konferenciju će sudionici moći pratiti uživo, ali i u online okruženju putem platforme za virtualne konferencije.

Pandemija bolesti COVID 19 značajno je utjecala na svakodnevni život  kao i zdravstveni sustav potaknula je niz promjena i  pred nas stavila niz izazova i zahtjeva stoga prateći aktualnu situaciju u zdravstvenom sustavu te u obrazovanju zdravstvenih profesionalca ove godine glavne teme konferencije su:

 

  • Nove tehnologije i inovacije u zdravstvenoj skrbi
  • Trendovi u obrazovanju zdravstvenih profesionalca
  • Interprofesionalna suradnja u zdravstvu
  • Poduzetništvo u zdravstvu
  • Utjecaj COVIDA 19 na sestrinstvo i zdravstvo

 

I ovogodišnja dvadeset prva konferencija po redu biti će mjesto razmjena znanja i iskustava medicinskih sestra, fizioterapeuta, radnih terapeuta, sanitarnih inženjera, prvostupnika medicinsko laboratorijske dijagnostike, radioloških tehnologa o aktualnim temama iz sustava zdravstva i obrazovanja zdravstvenih radnika. Eminentni stručnjaci iz sustava obrazovanja i zdravstva doprinijeti će radu konferencije kroz plenarna predavanja i panel diskusije vezane uz glavne teme konferencije.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite na 21. konferenciji medicinskih sestara i tehničara i 7. konferenciji zdravstvenih profesija Global Trends in Nursing and Healthcare!

 

 

Predsjedavajući Organizacijskog odbora

Prof. dr. sc. Krešimir Rotim
Doc. dr. sc. Snježana Čukljek